penglipurlara

My photo
Cyberjaya, Malaysia
I'm happily turning 25. Don't too close, I'm scarier than your mother.

someday

DO FAIRY TALES COME TRUE DADDY? NO HONEY, DREAMS COME TRUE.

Friday, December 24, 2010

hello im back! 30 days without......

hello everyone! im back! since it was a Ho Ho Ho day, i would like to wish Merry Christmas for those who are celebrating. have a great one! and not forget to me, happy one month anniversary without love.. :) eerrkk.. its not  really without 'love' actly, its only without him.. the love is still there.. hehehe.. 

its been a month already.. and i still feel the same. rasa ini tidak sikit pon lari dari hari pertama aku sedar aku syg kau sampai lah hari ni. walau mcmane jauh pun aku cuba nak buang kau, kau mesti dtg balik. dalam mimpi, dalam memories.. rasa mcm kelakar bila aku susah dah nak mkn KFC, nk tengok wayang, nak pergi BB, nak mkn kat CS and for most ice skating yg tak sempat dan tak tertunai..tapi tu la yang aku tak buat sekarang.. huhuhu.. i've tried so hard and i wont turn back. remember what i've said at our last conversation? aku buat apa yang aku cakap dan aku harap kau pon buat apa yg kau cakap. to be honest, its a little disappointed there.

ada yg marah aku sbb aku tak cuba keluar dari kelompok masalah aku. bukan aku tak cuba, tapi hati ni kata tak nak tak nak tak nak and im not ready yet. kau bg la aku Chad Michael Murray depan mate pon aku buat bodo jee.. they ask me to move on, yes i did.. i already made my move.. but you're expecting me to 100% moved on, tak dapat la.. yes, past is past and i need to catch my future. but how can i move on when my past is the only thing i ever wanted in my future? hahahaha.. tell me guys.. well everyone, i hurt so bad in my past and its my fault. i live in the days with full of regrets! penyesalan tu rasa mcm gampang tahu? 

hari hari aku seperti biasa.. cuma kadang2 tu teringat.. bukan kdg2 dah, but almost every moment but still aku buat tak tahu je.. ada part yg aku pergi makan and cakap pasal dia, dan2 pulak kete die lalu depan pkns.. eh nak berderai airmata ni nok..hahahahha... dah boleh boleh dah tukar kaler kete kau, senang sangat nak nampak. aku cakap mende ni kat kwn aku, dorg boleh gelak pulak. bodoh! hahaha..  imishyew so much and its killing me. and i miss to be with them too.. the sounds of the guitar, the sounds of football games, i miss to stay beside you when you edit pictures.. i miss you guys!

my lovely sister, NinaSabrina have gimme a text. it sounds like this " gud. tu lah yg terbaik utk atie. akk bangga dgn atie. kite pompuan..kite mmg kuat. no worries..u will be fine.. n will meet a great guy like 1 day. same as me. Lu2.. HUGS! "   - Thank you sister, such a simple text but very inspirational.. hihihi.. ily.. and too my lovely superduper friends, you know who you are..you guys are amazing! the 'believe' will always stay strong.. oh not forget to KH...thanks for everything.. we used to share our story.. its amazing too.. :)


semoga Allah kuatkan hati aku dan tabahkan hati aku.. i pray for you too.. i know its hard as i feel the same but i know you.. :)
well, time will tell........................
lets begin and continue the move... Bismillahirahmanirrahim...


p/s: stalker stalker diluar sane... apo laiee..1..2... GO!!! jalankan kerja anda.. lol..



1 comment:

ninaSabrina Hashim said...

:)